Hacked By WildClique

Kosova Hackers

Ndoshta pyesni Pse?

Krimet e serbise ne Kosove 1998-1999 dhe provokimet qe vien nga ana e tyre jane ato qe na shtyejn gjithmon ne organizimin e ketyre operacioneve kibernetike.


Rikujtojm te gjith botes qe gjat luftes ne Kosove:
-Kane rene 2 261 deshmore!
-Jane vrar 11.840 viktima nga Kosova , nder ta 1.392 femije deri ne 18 vjeç!!
-Jane dhunuar 20.400 femra shqiptare.
-Jane debuar nga Kosova rreth 1 milion banore.


Lista e krimeve ska te ndaluara, por viteve te fundit jane kta sllav qe permes formave te ndyshme po na rikujtojn krimet qe kan bere ne trojet e Kosoves.

ISHIN ATA qe vizitat fetare tek "mbetjet" e tyre i kthyen ne vizita polikike duke provokuar familjaret e personave qe u masakruan ne Gjakove , diqka qe e bene edhe ket vit ./ 06.01.2017
ISHIN ATA qe tentuan ne krah te sllaveve rus te hyne ne REPUBLIKEN E KOSOVES permes hekurdhes ne Mitrovic me mbishkrime provokuse, nje dit para pervjetorit te masakres se Reçakut ./ 14.01.2017
MOS HARRO! NUK KA MITROVIC TE VERIUT , por egziston Mitrovica nje komune e Republikes se Kosoves.
MOS HARRO! KOSOVA ESHTE REPUBLIK , shtet i ri por asniher nuk ishte dhe kurr sdo jete serbi.


Sulmet do te vazhdojn dhe publikimi i te dhenave qe gjendet neper serveret ku gjenden keto webfaqe do te behen publike!
Copyright (c) 2008-2017